Water De Bron Van Al Het Leven

Water is de bron van al het leven. Alle leven bevat namelijk water. Zonder schoon water zou het snel afgelopen zijn met ons mensen.

Om ons lichaam te voeden moeten wij niet alleen de best mogelijke voeding tot ons nemen maar ook water drinken. Door het drinken van water kunnen onze afvalstoffen efficiënt worden afgevoerd. Maar daarvoor moet het water wel van optimale kwaliteit zijn.

Helaas bevat ons kraanwater zaken zoals chloor. Dat ontstaat omdat het water eerst chemisch gereinigd moet worden voordat wij het kunnen drinken.

Wanneer er in een huis nog leidingen van lood liggen, kan er lood in het drinkwater terecht komen. Kleine deeltjes lood lossen dan op in het water. Lood is een giftige stof en wordt snel opgenomen door het menselijk lichaam. Vooral bij jonge kinderen leidt dit tot loodvergiftiging. Woningen die nog voor 1950 zijn gebouwd hebben vaak nog loden leidingen.

Bovendien zit er fluoride in ons kraanwater, in zijn geheel geen onschadelijke stof.

www.anarchiel.com/stortplaats/toon/er_zit_wel_degelijk_fluor_in_ons_kraanwater

Daarnaast bevat ons kraanwater ook resten van medicijnen en hormonen, veroorzaakt door het gebruik van o.a antibiotica en de pil. Dit wordt allemaal niet voldoende uit het water gefilterd. De resten van de pil zorgen ervoor dat wij teveel oestrogeen binnen krijgen en dat zorgt er o.a voor dat mannen borsten krijgen.

www.vlijtigelis.nl/echteten/is-drinkwater-filteren-nodig-in-nederland/

Al deze stoffen vormen een enorme belasting voor onze nieren, onze lever en ons lymfesysteem.

Dit zijn maar enkele opsommingen van wat er in ons lekker glaasje kraanwater zit. Google er rustig op los want wie zoekt, die vindt gegarandeerd nog veel meer dubieuze zaken rondom ons drinkwater.

Omdat ik wil evolueren en niet wil devolueren kies ik voor de zekerheid toch maar voor gefilterd kraanwater waar ook weer mineralen aan zijn toegevoegd.

Coolmart-101

Dit is ons waterfiltersysteem, en is hier verkrijgbaar  http://www.verolme.eu/shop-online/coolmart-water-filters-water-purifiers 

Maar het kan ook goedkoper en eenvoudiger. Je vind er alles over op internet.

Proost! Op uw en mijn gezondheid en vooral op die van onze kinderen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s