Chocolade Mousse Met Vanillesaus

Chocolade mousse met vanillesaus 4 pers

• 4 eieren
• 1/2 vanillestokje
• 1 1/2 eetl. cacaopoeder
• honing
• melasse /palmsuiker
• 100 ml slagroom
• snufje Keltisch zeezout

Eieren scheiden.

Het eiwit stijf kloppen met een kleine eetlepel honing en snufje zout

Dan cacaopoeder toevoegen en doorroeren.

Eigeel opkloppen met vanille en kleine eetlepel melasse/palmsuiker

Slagroom stijf opkloppen en aan eigeel toevoegen, voorzichtig doorroeren.

Kan ook met minder zoet, naar smaak.

Recept: Tanja Stevens😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s