Roomboter

Wie kan betwisten dat roomboter veel lekkerder smaakt dan menige margarine, halvarine of minarine? Juist ja, niemand. Waarom veel mensen dan toch nog halvarine en dergelijke op hun brood smeren is mij eerlijk gezegd een raadsel.

Roomboter is een natuurproduct en goed voor hart en bloedvaten. Wie daar nu nog aan twijfelt is eenvoudigweg niet goed op de hoogte gebracht of heeft zich nog niet goed ingelezen over dit thema. Internet staat er vol mee.

Nog beter is roomboter gemaakt van rauwe melk maar daar is in Nederland moeilijk aan te komen, maar wie zoekt die vindt. Mocht je een goed adres vinden sla dan meteen je slag want roomboter kan je gemakkelijk invriezen.

Let op: de roomboter moet een gele kleur hebben, dat is een teken dat de koeien gras eten.

Back to Basics dus.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s