Frisdrank, niet zo fris als de naam doet vermoeden

Éen glas frisdrank per dag, vergroot de kans op diabetes bij vrouwen met 80%.

In frisdrank zit Fructose, dit krijgt toegang tot de hersenen. Dit versneld het verouderingsproces en leidt op lange termijn tot zenuw beschadiging. Fructose is als een soort alcohol voor kinderen omdat het de lever sloopt. Het zorgt voor overgewicht en diabetes 2 en zorgt er ook nog eens voor dat het zeer verslavend is. We zijn verslaafd aan suikers, dit kan witte suiker zijn, en fructose zijn .

Je lever is je filter en energie fabriek. De meerderheid van mensen die ik spreek is dan ook moe. Geen mens die denkt aan zijn lever, want ze drinken toch geen alcohol. Houdt je lever gezond. Teveel aan fructose, chemicaliën en alcohol zijn de grootste slopers van dit belangrijke orgaan dat filtert, energie levert, cholesterol regelt, enzymen voor je vertering aanmaakt en je eigen biochemische fabriekje is. Wees er zuinig op…..

Wat goed is voor de aandeelhouders van Coca Cola en Unilever, is de dood in de pot voor jou. Sinds kort weten we dat dit honingzoete lieverdje van de levensmiddelen designers de lever verandert in een op hol geslagen vetfabriek. Van fructosestroop word je moddervet en het kan je suikerziekte en/of een hartinfarct bezorgen.

Het zit overal in. Vooral in non-voeding als frisdrank, koek en repen, maar ook in minder verdachte waren als muesli, worst, soep, mosterd en ketchup.

Bron: http://www.fonteine.com

Volgens onderzoekers kun je wel profiteren van fruit ,van de vitamines en mineralen . Door het fruit in z’n geheel te eten of het drinken van de sap mét de pulp.  De vezels in vruchten voorkomen dat de fructose in het fruit opgenomen wordt in de lever en omgezet wordt in vet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s